powered by Agones.gr -

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

"Η επιλογή είναι δική σας..."

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων του Άρη του SUPER 3 επισκέφθηκε το πρωί τις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου έχοντας τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Μία επίσκεψη η οποία ακολούθησε της χθεσινής τοποθέτησής τους μέσω της ιστοσελίδας τους όπου ανέφεραν: "Δείξτε πάθος για μας, αλλιώς θα νιώσετε φόβο απέναντί μας. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ…".

Σε μία λογική που κινήθηκαν και τα λεγόμενά τους προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας κάνοντάς τους ξεκάθαρη την επιθυμία τους να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κάτι εξάλλου που φάνηκε και από τα πρώτα τους λεγόμενα όπου τους είπαν: "Στις έξι αγωνιστικές που απομένουν οφείλετε να τα δώσετε όλα για να μπει η ομάδα στα πλέι οφ", υπογραμμίζοντάς τους πως δεν θα ανεχτούνε οποιαδήποτε δικαιολογία.

Μεταξύ άλλων στάθηκαν και στην ευρωπαϊκή πορεία στο Europa League λέγοντας: "Νικήσατε την Ατλέτικο Μαδρίτης, δώσατε 12 ματς με κορυφαίες ομάδες έχοντας σταθερή παρουσία κάτι που έδωσε την πρόκριση και περάσατε από όμιλο... Champions League, στους 32 του θεσμού.

Αφήσατε την υπερπωταθλήτρια εκτός. Κοιτάξατε στα μάτια την Μάντσεστερ Σίτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Όλα αυτά δεν είναι τυχαία μπορείτε να τα καταφέρετε.

Δεν είστε διαφορετικά πρόσωπα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι ίδιοι είστε. Δεν γίνεται να φτάνεις στους 32 στην Ευρώπη και στην Ελλάδα να μην μπορείτε να κερδίσετε την Λάρισα τον Ατρόμητο και πολλούς άλλους.

Όλοι στην Ελλάδα θέλουν να κερδίσουν τον Άρη της Ευρώπης. Αντί να μπαίνετε μέσα και να τους πατάτε, κάνετε χαβαλέ. Τους δίνετε το δικαίωμα να τα κάνουν. Έχετε το μαχαίρι και το καρπούζι. Κοροϊδίες δεν δεχόμαστε".