powered by Agones.gr -

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Απλά μαθηματικά by Mr. Jonnis

Μετά το μεγάλο σάλο και τις συζητήσεις  που προκάλεσε το πρώτο μου άρθρο, επανέρχομαι με ένα θέμα γροθιά στο στομάχι .Με ένα θέμα που απασχολεί όλες τις παρέες, αντρικές και γυναικείες! Το θέμα είναι ΟΙ ΚΥΡΑΤΣΕΣ…
       Σύμφωνα με το λεξικό που κρατάω στα χέρια μου, δίνεται στην λέξη κυράτσα ο εξής ορισμός : γυναίκα κατώτερης κοινωνικής και οικονομικής τάξης, που μιμείται άτεχνα το ντύσιμο, την ομιλία, τη συμπεριφορά γυναίκας των ανωτέρων κοινωνικών στρωμάτων και κατ' επέκταση γυναίκα που κακολογεί και κουτσομπολεύει τους άλλους.
Καταρχήν, θέλω να σας ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι μισογύνης .Ίσα ίσα ,θεωρώ ότι η  γυναίκα είναι… το ομορφότερο πλάσμα του κόσμου…όπως έλεγε και ο αείμνηστος-δισκογραφικά-Λευτέρης Πανταζής! Όμως κάποια πράγματα με βγάζουν από τα ρούχα μου, με καίνε τον εγκέφαλο!
       Σε κοινωνικό επιπεδο  ,δεν την παλεύω άλλο με τα “κοριτσάκια”  που κυκλοφορούν όλες με μια fake Louis Vuitton ,αγορασμένη από κάποιον  έγχρωμο τύπο. Θέλουν να ενισχύσουν το κοινωνικό τους status με αυτόν τον τρόπο ;Χαλάρωσε κούκλα μου και συμβιβάσου με αυτό που είσαι!   Τρέλα και με τους μαύρους, αφού τείνουν να ξεπεράσουν ακόμα και τους κινέζους σε ποικιλία προιόντων!!
       Κυράτσες σε chic μαγαζιά.5 euro στο πορτοφόλι,12 πόντους τακούνι, πουδραρισμένες φάτσες και το γουνάκι να αγκαλιάζει αισθησιακά  τους ώμους. Στημένες, ψάχνουν με τακτ,  τον υποψήφιο γαμπρό (προτιμούνται τα βόρεια προάστια),για να ξεφύγουν από τη οικονομική  μιζέρια των τελευταίων 25 τουλάχιστον χρόνων. Δεν θα δυσκολευτεί να βρεί τον μαλάκα που θα της κάνει όλα τα χατιρια και θα της βγάλει τα γούστα, αφού αυτό το είδος ανδρών αφθονεί!!!
         Το επόμενο  Level .Στο κρεβάτι ,μετά την ερωτική πράξη, που τα έχει δώσει όλα το μωρό, ενδεχομένως με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι..Σου λέει με νάζι και μια πρέζα σοβαρότητας…”Αγάπη μου, ξέρεις τι νιώθω για σένα. Που θα πάει όμως αυτή η σχέση; Το βιολογικό μου ρολόι άρχισε να χτυπάει.…”.
Χτύπημα κάτω από τη μέση ,αφού και με το δεξί της χέρι σου χαιδεύει τ’ αρχιδια !!
Εκεί τρως το πρώτο ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ .Σου έρχεται κάτι στο μυαλό. ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ…!Σου ξεφεύγει όμως και το λες..: “αααστο να βαράει βρε μωρό μου…”.
ΟΥΠΣ,τη γάμησες,θα σε πάει αίμα τώρα  για πολύ καιρό…
           Γενικότερα,αυτό το είδος γυναίκας κάνει θραύση ,αλλά μην αγχώνεστε οι περισσότεροι, αφού όπως λέει και ο σοφός λαός μας,
“οι πουτάνες κι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές”!!! Οπότε ,εν μέσω οικονομικής κρίσης και μιάς που εσείς δεν βγάζετε πανω από 592 euro,δεν σας “πιάνει το νομοσχέδιο”…
            
           Αυτά τα ολίγα για σήμερα παιδες και σας ευχαριστώ για το χρόνο που σπαταλήσατε διαβάζοντας αυτό το κείμενο .

   εις το επανιδείν

                                                     ,
Mr Jonnis