powered by Agones.gr -

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η πρόκριση στα ...δύο!

Δύο αποβολές ο ΠΑΟΚ (Λίνο, Ίβιτς), δύο δοκάρια η ΑΕΚ (με κεφαλιές του Ντιόπ!), δύο μηδενικά (0-0) οι Δικέφαλοι στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Η πρόκριση στην Τούμπα (16/2).
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε πιο φορτσάτη με τον ΠΑΟΚ να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κάποιες καλές στιγμές με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ντιόπ στο 34’, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 42’ με το σουτ του Σαλπιγγίδη!
Στην επανάληψη το ματς πήρε φωτιά μετά την αποβολή του Λίνο, ο οποίος άφησε τον ΠΑΟΚ με 10, στο 74’! Δύο λεπτά αργότερα, ο Σιδηρόπουλος ενήργησε αυστηρά στον Ίβιτς που διαμαρτυρόταν για κλωτσιά που έφαγε και τον έστειλε και αυτόν εκτός γηπέδου, με δεύτερη κίτρινη.
Φυσικά η ΑΕΚ πίεσε και είχε φοβερή χαμένη ευκαιρία στο 81’, με τον Ντιόπ να στέλνει πάλι τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κρέσιτς, αλλά γενικά οι παίκτες του Χιμένεθ δεν μπορούσαν να διαχειριστούν σωστά το αριθμητικό τους πλεονέκτημα. Ίσα-ίσα ο ΠΑΟΚ στάθηκε πολύ καλά ανασταλτικά. Έτσι έμεινε το 0-0 ως τελικό σκορ και η πρόκριση πλέον θα κριθεί στην Τούμπα μετά από δύο εβδομάδες...