powered by Agones.gr -

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

"Στα τέσσερα..."!

Μικροένταση σημειώθηκε στο φινάλε του αγώνα του Περιστερίου στην φυσούνα που οδηγούσε στα αποδυτήρια με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου να απειλεί τους παίκτες του Ατρομήτου πως "θα σας γαμ**ω στα τέσσερα στον Βόλο", με ορισμένους κυανόλευκους να αντιδρούν, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων να σβήνει σχεδόν αμέσως η φωτιά!
Πριν αρχίσει το παιχνίδι οπαδοί του Ατρόμητου πλησίασαν το μπουθ που φιλοξενήθηκαν τα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και η σύζυγος του Αχιλλέα Μπέου με απειλητικές διαθέσεις, ωστόσο με την παρέμβαση της Αστυνομίας, οι περιστεριώτες απωθήθηκαν.
Την ίδια ώρα ο Αχιλλέας Μπέος κάθισε στον πάγκο της ομάδας του παρακολουθώντας τον αγώνα και ήταν πολύ εκνευρισμένος καθώς οι οπαδοί του Ατρομήτου είχαν αναρτήσει πανό με υβριστικό περιεχόμενο για το άτομό του...
Αν και ο διαιτητής Κωνσταντινέας ζήτησε αρχικά να κατέβει το πανό, λίγα λεπτά αργότερα αυτό κρεμάστηκε εκ νέου στα κάγκελα!
Το "αφεντικό" του Ολυμπιακού Βόλου, είδε το δεύτερο ημίχρονο από την φυσούνα και στο γκολ του Σανκαρέ πανηγύρισε έντονα.
Με τη λήξη της αναμέτρησης περίμενε τους παίκτες του Ατρομήτου και σύμφωνα με πληροφορίες τους επιτέθηκε φραστικά, λέγοντάς τους πως "Θα σας γαμ**ω στα τέσσερα στο Βόλο"!
Ορισμένοι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου αντέδρασαν και λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια με τον Μπέο, όμως με την επέμβαση της Αστυνομίας και των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε άμεσα.

"Εμείς θα περάσουμε στον τελικό"Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια ο Αχιλλέας Μπέος έκανε δηλώσεις για την αναμέτρηση, εκτιμώντας πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.
"Αν και κάναμε μια κακή εμφάνιση ίσως τη χειρότερη ως τώρα, νομίζω ότι το γκολ μας δίνει αρκετές πιθανότητας και πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε η ομάδα που θα περάσει στον τελικό. Εχουμε τη δυνατότητα να γράψουμε ιστορία και θα τα καταφέρουμε όπως πιστεύω ότι θα μπούμε και στην πεντάδα του πρωταθλήματος και θα διεκδικήσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη μέσω play off".
"Ο Βοριάς είναι ένας πικραμένος"Παράλληλα σχολίασε και τα όσα είπε ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοριάς σε τηλεοπτική εκπομπή που προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα: "Ο Βοριάς είναι ένας πικραμένος  που τον έχει αποβάλει το ποδόσφαιρο και σύντομα θα κληθεί να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για όλα τα άθλια που έχει πει εις βάρος μου".

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=88617