powered by Agones.gr -

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Σοβαρά επεισόδια στο «Βικελίδης»

Έντονες αποδοκιμασίες, εισβολή στο γήπεδο, αψιμαχίες ο τραγικός επίλογος του αγώνα με τον Ηρακλή
Η οργή του κόσμου ξέσπασε. Μετά το νέο αποτυχημένο αποτέλεσμα, που ουσιαστικά σήμανε το τέλος των φετινών στόχων της ομάδας, υπήρξαν εντονότατες αποδοκιμασίες, αλλά και σοβαρά επεισόδια. Μερίδα οπαδών του Άρη, από τη θύρα 3, εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιχείρησαν να προσεγγίσουν τα αποδυτήρια της ομάδας. Αρχικά τους σταμάτησαν τη μέλη της εταιρίας σεκιούριτι του γηπέδου. Η οργή του κόσμου ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστεί.  Έσπευσαν στο σημείο και άνθρωποι της διοίκησης θέλοντας να ηρεμήσουν τον κοσμο. Η επέμβαση διμοιρίας της αστυνομίας έθεσε την κατάσταση οριστικά εκτός ελέγχου.

Ακολούθησαν συγκρούσεις με τους αστυνομικούς, ενώ κάποιοι από τους οπαδούς κινούνται στους χώρους των αποδυτηρίων...

Στο στόχαστρο των αποδοκιμασιών ο εκτελεστικός διευθυντής του Αρη Γιάννης Κόντης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θ. Αθανασιάδης, κάποιοι επιχείρησαν να στραφούν και προς αυτόν τον πρόεδρο της Λέσχης, Γ. Γρανούζη.
Ο κόσμος του Άρη δεν μπορούσε να στγκρατήσει την οργή του. Είδε και φέτος τα όνειρα του να προδίδονται. Εγκληματικές επιλογές να αφήνουν την ομάδα εκτός στόχων. Κάποιες ενέργειες όμως, όπως αυτη της εισβολής οπαδών στο γήπεδο θα έπρεπε να έχουν αποφευχθεί. Δεν προσφέρουν το παραμικρό. Προσβάλλουν την ιστορία της ομάδας, δίνουν τροφή για αρνητικά σχόλια στους κακοπροαίρετους.

Οδομαχίες έξω από το γήπεδο

Έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης είναι σε εξέλιξη επεισόδια των οπαδών του Αρη με τις αστυνομικές δυνάμεις και έχει γίνει χρήση δακρυγόνων, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι πλήρως αποπνικτική...