powered by Agones.gr -

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Η «Αντριάνα» της Κύπρου

Η Στέλλα Δημητρίου ή αλλιώς Αντριάνα Σκλεναρίκοβα της Κύπρου, τα πόδια της είναι 117 εκατοστά, έχει στην κατοχή της, τον τίτλο της Σταρ της Μεγαλονήσου.
Η ξανθιά καλλονή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρνακα, έχει ύψος 1,83μ. και από πολύ μικρή ηλικία της άρεσε πολύ ο αθλητισμός. Ξεκίνησε να κάνει ρυθμική γυμνιστική (σταμάτησε όταν ψήλωσε και δεν μπορούσε να κάνει δοκό), συνέχισε με στίβο, τένις και κολύμβηση. Εχει αγωνιστεί και στον Πανιώνιο.






Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


http://www.sportdog.gr/article/15505/e%E2%80%A6-sklenarikova-tes-kuprou-photovinteo