powered by Agones.gr -

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Τους περιμένει ο… Κυριάκος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ανυπομονούν για το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όμως οι οργανωμένοι ετοιμάζουν… εκπλήξεις και χορογραφίες για τον Ολυμπιακό.
Τον Ολυμπιακό υποδέχεται την Κυριακή ο ΠΑΟΚ και αυτή την φορά θα υπάρχουν φίλαθλοι στην Τούμπα, σε αντίθεση με το ματς Κυπέλλου. Αυτό τονίζουν και οι οπαδοί του «Δικεφάλου», οι οποίοι ανυπομονούν για το παιχνίδι με τους «ερυθρολεύκους». Μάλιστα, κάποιοι το θεωρούν και πιο σημαντικό από αυτό της Τετάρτης με την ΑΕΚ, το οποίο έχει χαρακτηριστεί από τους παίκτες της ομάδας ως το… ματς της χρονιάς.

Ο κόσμος όμως δεν έχει τα ίδια κριτήρια. Οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ ανυπομονούν για την Κυριακή και όπως λένε «έχουμε ετοιμάσει πολλές… εκπλήξεις για τον Βαγγέλη Μαρινάκηκαι την ομάδα του». Άλλωστε, την Τετάρτη στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη τραγουδούσαν επί ενενήντα λεπτά ένα σύνθημα με το οποίο καλούσαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να έρθει ξανά στην Τούμπα, για να τον δουν και αυτοί…

Εκτός όμως από τα συνθήματα, οι οπαδοί του «Δικεφάλου» έχουν ετοιμάσει και άλλα πράγματα για την αναμέτρηση με τους «ερυθρολεύκους». Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, οι οργανωμένοι ετοιμάζουν χορογραφία με την οποία θα ειρωνεύονται τον Ολυμπιακό και τις… μεταφορές Κυριάκος. Το φορτηγό, για όσους δεν θυμούνται, το οποίο μετέφερε τις αποσκευές των «ερυθρολεύκων» στο ματς του Κυπέλλου για να μην γίνουν αντιληπτοί από τους Θεσσαλονικείς. Η χορογραφία όμως δεν θα είναι η μοναδική «έκπληξη» της κερκίδας, καθώς σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα πανό και διάφορα συνθήματα.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ανυπομονούν για αυτό το παιχνίδι και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών, όχι με τις καλύτερες διαθέσεις. Άλλωστε, σε συνάντηση συνδέσμου πριν από λίγες ημέρες ειπώθηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως «δεν θα γίνει το παραμικρό, αλλά ακόμα και αν γίνει κάτι, δεν προλαβαίνουν να μας τιμωρήσουν για το παιχνίδι με την ΑΕΚ». 

Εμείς ευχόμαστε να μείνουν στην πλάκα, στις χορογραφίες και στα συνθήματα και να αφήσουν τους ποδοσφαιριστές να παίξουν τη μπάλα τους…



















http://www.sportdog.gr/article/17595/tous-perimenei-o%E2%80%A6-kuriakos-vinteo